3 lompe activiteiten Boedapest

Tankrijden, oorlogje spelen of met een Droganov Sniper rifle schieten? Boedapest biedt een breed scala aan lompe activiteiten…

1. Schieten met zwaar geschut

Photos of Celeritas Shooting Club, Budapest
This photo of Celeritas Shooting Club is courtesy of TripAdvisor
In de krochten van de stad, op een afgelegen industrieterrein 12km buiten het centrum, ligt een van de hoogtepunten van Boedapest verborgen. Wapens die in Nederland vaak verboden zijn, zoals een dessert Eagle, AK47 en een heuse Draganov Sniper rifle, liggen hier in een donkere kelder op schietgrage toeristen te wachten. Je hebt de keuze uit meerdere schiet-arreangementen waarbij je verschillende wapens in rap tempo na elkaar kunt afvuren.

Tip: Zorg dat je de activiteit enkele dagen van te voren online reserveert.

Celeritas Shooting Club, Boedapest

2. Met een Russische tank rijden

Dit is je kans om het Hongaarse landschap, met 580pk aan Russische geweld, uit elkaar te scheuren. In een vredig heuvelachtig landschap, op ongeveer 60 km buiten de de stad Boedapest, ligt een oude Russische legerbasis. Tegen een kleine vergoeding neem je hier plaats in de cockpit van een T-55 of een van de andere originele Russische legertank. Er zijn verschillende plekken rondom Boedapest waar je in een tank kunt rijden.

3. Oorlogje spelen met levensechte wapens

Voor de echte comando’s onder ons is air-soft in het leven geroepen. Airsoft is een intensief actiespel waarin je elkaar in teamverband met levensechte wapens te lijf gaat. In een oude verlaten fabriek is een airsoft arena gevestigd waar je verschillende wapens in een spelelement op de proef stelt. In de game worden verschillende situaties gesimuleerd zoals in een hinderlaag in een flatgebouw of een vuurgevecht in een open veld.